Bölge Müdürü Başaran'dan Simav'a Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bölge Müdürü Başaran'dan Simav'a Destek Ziyareti

Bölge Müdürü Başaran\'dan Simav\'a Destek Ziyareti

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav'ı ziyaret ederek, bazı temas ve incelemelerde bulundu.

13.04.2013 13:31

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav'ı ziyaret ederek, bazı temas ve incelemelerde bulundu.

Başaran, makamında ziyaret ettiği Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ile İller Bankası desteği ile yürütülen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Başaranın Başkan Karahan'ı ziyaretinde, Bölge Müdür Yardımcısı Metin Arslanbay da hazır bulundu.

Ziyareti değerlendiren Başkan Karahan, "Ziyaret Simav açısından son derece verimli geçti. Simav'ın gelişip kalkınmasına yönelik yürüttüğümüz projelerimizde İller Bankasından çok büyük destekler alıyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde başlayacağımız şehrimizin kanalizasyon ve içme suyu gibi büyük projelerimize de İller Bankası, özellikle de Eskişehir Bölge Müdürlüğü hem proje bazında hem de teknik konularda bize çok büyük destek ve katkı sağlıyor. Kendilerine Simav halkı olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Başaran, "Bankamızın desteği ile ilçede devam eden bazı yatırımların yanı sıra önümüzdeki günlerde başlaması planlanan kanalizasyon ve içme suyu gibi dev projelerle ilgili Belediye Başkanımız Kasım Karahan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Termal turizm başta olmak üzere jeotermalli ısınmada Türkiye'de söz sahibi bir ilçenin gelişip kalkınmasına destek sağlamak kurum olarak bizi de çok mutlu ediyor. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Simav'ın kalkınmasına, güzelleşmesine ve modern bir kente dönüşmesine elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge Müdürü Başaran'dan Simav'a Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement