Bozüyük'te 13 Bin 523 Öğrenci İçin Tatil Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 13 Bin 523 Öğrenci İçin Tatil Zili Çaldı

Bozüyük\'te 13 Bin 523 Öğrenci İçin Tatil Zili Çaldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 13 bin 523 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

09.06.2017 15:04

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 13 bin 523 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Karne töreni Metristepe İlkokulu'nda yapıldı. Programda ilk olarak konuşan Okul Müdürü Nedim Kurtkapmaz, tüm öğrencilere iyi tatiller, mezun olan öğrencilere de başarılar diledi. Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ise, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyledi. Çelik, "Büyük bir coşku ve heyecanla başladığımız 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemini sorunsuz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. 2016-2017 eğitim öğretim yılı bugün ilkokuldan 3 bin 722, ortaokuldan 4 bin 548, liselerimizden 4 bin 35 olmak üzere toplam 13 bin 523 öğrencimizin karnelerini almasıyla sona eriyor. Öğrencilerimiz, karnelerini alacaklar, yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecekler. Bu tatil öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacaktır. Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Ancak her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar.9 Haziran günü alınan karneler öğrencilerimizin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol, bol kitap okumalısınız. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sonu itibari ile İlkokulu bitirip, Ortaokula devam edecek ve Ortaokulu tamamlayıp Ortaöğretim okullarına (Liseye), yani bir üst kademedeki eğitim kurumlarına devam edecek öğrencilerimize ile Ortaöğretimi tamamlamış hafta sonu yapılacak LYS sınavına girecek ve Üniversiteye devam edecek öğrencilerimize yolunuz açık olun diyor, başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere protokol mensupları tarafından sınıflarda karnelerin dağıtılmasıyla karne töreni sona erdi.

Programa; Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 13 Bin 523 Öğrenci İçin Tatil Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement