Bozüyük'te Yılın Şoförü ve Trafik Polisi Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yılın Şoförü ve Trafik Polisi Ödüllendirildi

Bozüyük\'te Yılın Şoförü ve Trafik Polisi Ödüllendirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ve trafik polisi ödüllendirildi.

08.05.2014 17:14

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ve trafik polisi ödüllendirildi. Bu yılki değerlendirmeler sonunda yılın şoförü Servet Poyraz, yılın trafik polisi ise Fazilet Özden oldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen program ile yılın şoförü ve yılın trafik polisine ödülleri verildi. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Türkiye'de 2002 ile 2014 yılları arasında 40 bin kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini hatırlattı. Trafik kazalarında en büyük faktörün insanların yaptığı hatalardan kaynaklandığını anlatan Güner, "Kazalar nedeniyle maddi ve manevi kayıplar oluşuyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Trafik kurallarına uymak kendi sağlığımız için çok önemli. Bu konuda bütün kurumların ve insanların kendine pay çıkarıp sorumluluk yüklenmesi gerekiyor. Bu eğitim çocukluktan ve anaokulundan başlaması gerekiyor" dedi.

Ardından, Trafik Tescil ve Denetme Büro Amir Vekili Başkomiser Ercan Karataş ve Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal ile birlikte, yılın şoförü seçilen Servet Poyraz ve yılın trafik polisi Fazilet Özden'e plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Program, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yılın Şoförü ve Trafik Polisi Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement