Bpw'dan Atb'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bpw'dan Atb'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Bpw\'dan Atb\'ye \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, tekrar göreve gelen Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

10.07.2013 09:40

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, tekrar göreve gelen Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Ziyaretti yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtarak BPW hakkında bilgi veren Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, "BPW'nun yapısını güçlü bir ağaca benzetirsek köklerimiz, savunma mekanizmasıdır; bu mekanizma bizim uluslararası karar verme süreçlerinde etkin olmamızı sağlamaktadır. Gövdemiz destek mekanizmasıdır; bu mekanizma bizi, çalışma hayatının içindeki her kadının profesyonel birikimini ve liderlik kapasitesini arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştirmeye yönlendirmektedir. Meyvelerimiz ise toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına yönelik olarak geliştirilen politikaların toplumun her alanında kabul görmesi ve tüm karar alma mekanizmalarına ulaşan kadın sayısının her geçen gün artmasıdır. Türkiye'de 9 senedir faaliyet gösteriyoruz. Uluslararası bir dernek olmamız, iş hayatında da büyük bir avantajımız. Uluslararası arenada da Türk iş kadınının ne kadar önemli bir yerde olduğunu bütün dünya kadınlarına gösterme fırsatımız oluyor. Zaman üretme zamanı, gerçekten çalışan, üreten kadınları üye yapmak istiyoruz. Laf değil iş üretiyoruz. Birbirimizi kalkındırırken de gerçekten iyi işler yapma amacını taşıyoruz" diye konuştu.

Her türlü sosyal ve sivil toplum çalışmanın takdire şayan olduğunu söyleyen Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, "Birbirinden farklı donanıma sahip hanımlar bir araya gelince güzel işler üretilmesi kaçınılmazdır. Kocaman hedefler koymakta şart değil, birliktelik sağlandı mı yapacak işler de ortaya çıkar. Türkiye'de çalışan hanımların sayısına baktığımız da gerçekten çok gerilerdeyiz. Nüfusun atıl duran bölümünün daha fazla hareketlenmesi lazım. Bu da sizlerin yaptığı çalışmalarla artacaktır. Hem böylesine büyük bir organizasyonun içerisinde olmak hem de Adana'da sosyal etkinliğin içerisinde olmak gerçekten çok güzel, sizleri tebrik ediyoruz. Bizim yapabileceğimiz ne varsa destek veririz. Her türlü sosyal çalışmanın içerisinde yer alırız" şeklinde konuştu.

BPW Adana Kulübü Başkan Yardımcısı Sezi Dağdemir, Süheyla Gergin, Türkan Cerrahoğlu, Seray Levent, Gönül Koca, Dilek Kıraç'ın da bulunduğu ziyarette Katlav, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan'a başarılar dileyerek başkan yardımcısı Sezi Dağdemir'in kendi seralarında topraksız yetiştirdikleri salkım domates salçasını hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bpw'dan Atb'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement