Btso Başkanı Burkay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Btso Başkanı Burkay Açıklaması

Btso Başkanı Burkay Açıklaması

BTSO Başkanı, "İş dünyası temsilcileri olarak ülkemize ve Bursa'ya neler kazandırabileceğimizin peşindeyiz" dedi.

02.06.2014 15:53  Güncelleme: 09:24

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, iş dünyası temsilcileri olarak ülkeye ve Bursa'ya neler kazandırabileceklerinin peşinde olduklarını bildirdi.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre,  Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Onur ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Burkay, TÜGİAD'ın Türkiye'nin ve Bursa'nın en önemli iş dünyası kuruluşlarından birisi olduğunu kaydetti.

Onur ve beraberindekileri odanın çalışmaları hakkında bilgi veren Burkay, ""İş dünyası temsilcileri olarak ülkemize ve Bursa'ya neler kazandırabileceğimizin peşindeyiz. Sizler gibi başarılı genç işadamlarının çabalarını görmek, heyecanınıza ve azminize tanık olmak bizleri sevindiriyor. Genç işadamlarının girişimci ruhu bizleri de motive ediyor" ifadesini kullandı.

Gökhan Onur da BTSO'nun başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini, Bursa ekonomisi için hayata geçirilecek projelere her zaman destek vereceklerini kaydetti. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btso Başkanı Burkay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement