Bulanık Belediyesi'nden Kanalizasyon Projesi Çalışması - Son Dakika
Yerel

Bulanık Belediyesi'nden Kanalizasyon Projesi Çalışması

Bulanık Belediyesi\'nden Kanalizasyon Projesi Çalışması

Muş’un Bulanık Belediyesi’nin kanalizasyon hattının yenilenmesi için İller Bankası’na yaptığı proje başvurusu üzerine gelen uzman ekip incelemelerde bulundu.

30.11.2015 12:39

Muş'un Bulanık Belediyesi'nin kanalizasyon hattının yenilenmesi için İller Bankası'na yaptığı proje başvurusu üzerine gelen uzman ekip incelemelerde bulundu.

Bulanık Belediyesi tarafından ilçe altyapısının yenilenmesi için İller Bankası'na sunulan proje çalışmaları devam ederken, çalışmalar kapsamında belediyeyi ziyaret eden İller Bankası A.Ş. Van Bölge Müdürlüğü yetkilileri, ilçede bir takım incelemelerde bulundu. Alanında uzman Harita Mühendisi Uğur Saraç, Çevre Mühendisi Tayfun Yılmaz, Jeoloji Mühendisi Ali Yaman ve yüklenici firma temsilcisi Kemal Özbek, belediye yetkilileriyle birlikte birçok mahallede arazi tespiti ve incelemelerde bulundu.

Proje hazırlık aşamasında uygulanması gereken çalışmalar neticesinde birçok noktada kot ve baca ölçümleri yapıldı. Projenin aksamasına yönelik hiçbir bulguya rastlanmadığı, önümüzdeki günlerde jeolojik zemin etüdü için sondaj kuyusu vurularak gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Devem eden projelendirme işlemi ve gerekli ön çalışmalar tamamlandıktan sonra aksi bir durum yaşanmadığı müddetçe önümüzdeki çalışma sezonunda projenin yapım işlemine başlanması ön görülüyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Belediyesi'nden Kanalizasyon Projesi Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement