BÜŞAK-DER'den Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BÜŞAK-DER'den Kışanak'a Ziyaret

BÜŞAK-DER\'den Kışanak\'a Ziyaret

Diyarbakır Büyükkadı ve Şarabi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BÜŞAK-DER) Başkan ve yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

04.07.2014 16:05

Türkmen Alevi Derneği olan BÜŞAK-DER Başkanı Aydın Atlı, yönetici ve üyeleri Prof. Dr. İrfan Açıkgöz, Doç. Dr. Ali Ayli, Vedat Yüksekol, Songül Atlı, Günay Ayli, İnan Atlı, Orhan Şanlı, Camel Akkurt ve Abbas Keskin, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak'ın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Atlı, eşbaşkanlara başarılar dileyerek her türlü destek ve dayanışmayı göstereceklerini söyledi.

Eşbaşkan Kışanak da tüm sosyal grupların, sivil toplum örgütlerinin yönetimin bir parçası olması gerektiğini belirtti. Sivil yapıların planlama, uygulama ve karar süreçlerine katılımı önemsediklerini ifade eden Kışanak, aynı zamanda denetim mekanizmasında aktif olmalarını ve eleştirileri ile güç katmalarını beklediklerini söyledi.

Köy yaşamı ve göç üzerine yapılan sohbette Ali Ayli, köylerin hala göç verdiğini "Bir insanın köyüne sadece mezarlıkla bağlamanın çok acı" olduğunu söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BÜŞAK-DER'den Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement