Çan MHP'de Fikri Yılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Çan MHP'de Fikri Yılmaz Güven Tazeledi

Çan MHP\'de Fikri Yılmaz Güven Tazeledi

MHP Çan ilçe kongresinde Fikri Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

12.02.2012 17:37

MHP Çan ilçe kongresinde Fikri Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

İstiklal Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Fikri Yılmaz'ın tek aday olarak katıldığı kongrenin divan başkanlığını MHP İl Başkanı Efkan Erkan yaptı. İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, kongrede yaptığı konuşmada atama ile MHP Çan İlçe Başkanlığı görevine geldiklerini ve bunun sıkıntılarını yaşadıklarını, bugün ise üyelerin takdiri ile yönetim kurulunu oluşturarak üyelerin karşısına çıktıklarını söyledi. MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan da yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili ve MHP Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Halil Rüştü Akgün, İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili ve MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan, MHP Yenice İl Genel Meclisi Üyesi Lütfü Duran, MHP Biga İlçe Başkanı Atilla Soykan, delegeler, çevre ilçelerdeki ilçe başkanları ve partililerin katıldığı kongrede 352 kayıtlı delegeden 77'si seçime katılarak oy kullandı. Oylamada Fikri Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulunda, İsmail Tekin, Yılmaz Özen, Mustafa Kılıç, Muammer Ülten, Erkan Sezen, Serdar Sönmez, Yusuf Kurucan, Arif Azak, Mestan Sapan, Gürcan Kuru, Mustafa Erdem, Ahmet Erol, M. Ali Erol, Esse Erol, Sedat Dal, Ömer Can, Murat Yıldız ve Emrullah İncesu yer aldı. Oyların tamamını alan Fikri Yılmaz, yeniden MHP Çan İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye ayrıca CHP İlçe Başkanı Hilmi İlhan, DP İlçe Başkanı Turhan Demir ve CHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Doğan da katılarak hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Kongre sonunda delegelere ve misafirlere pilav ve tulumba tatlısı ikram edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan MHP'de Fikri Yılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement