CHP'den, MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'den, MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP\'den, MHP\'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı görevine yeni gelen Mithat Solgun ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Düzenlenen ziyarete; CHP Adıyaman...

28.11.2013 14:14

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı görevine yeni gelen Mithat Solgun ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Düzenlenen ziyarete; CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman İl Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır MHP Adıyaman İl Başkanlığını ziyarette bulunurken, MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yapılan ziyaret ile ilgili bir konuşma yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, "Adıyaman kamuoyunun bildiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi Mithat Solgun atandı. ve yeni yönetim oluşturularak görevlerine başladılar. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendilerine hayırlı olsun temennilerinde bulunmaya geldik. Adıyaman gerçekten toplumsal yaşamda olduğu gibi siyasi yaşamda da farklı bir yere sahip olan bir kent. Siyasi partiler olarak o nezaketi, saygınlığı üst düzeyde korumaya dikkat ediyoruz bir birimize karşı. Siyaset sadece hizmet yarışıdır. Bunun dışında siyasi partilerin bir biriyle hiçbir şekilde bir husumeti olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi de Adıyaman'ımıza, Türkiye'mize, hizmet etmek için yola çıkmış bir siyasi partidir. Bizlerde öyleyiz, diğer siyasi partiler de öyle. Bizler kendilerine yeni görevlerinde hayırlı olsun diliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır ise, "Siyasi partiler halka hizmet yapmak için olan bir hizmet aracıdır. Böyle nadide insanların bu tür yerlerde görev almaları Adıyaman olarak bizleri keyiflendiriyor. Çünkü Adıyaman'ımızın mevcut öteden beri gelen sürekli ortak dili kullanma kabiliyetini bu tür insanların çalışmaları, gayretleri, insani ilişkilerine bağlı. Bu anlamda da MHP, CHP, BDP, AK Parti hangi parti olursa olsun çok rahatlıkla dışarıda, pazarda, partilerde siyasi arenalarda Adıyaman söz konusu olduğu sürece hep birlikte hareket edebiliyoruz. Bu da bir örnek olsun, kamuoyuna bir mesaj olsun" diyerek, 'hayırlı olsun' temennilerinde bulundu.

MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun ise, yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun kaldığını ve mutlu olduğunu belirterek, "Ben öncelikle yapılan bu ziyaretten dolayı CHP İl Başkanımız Av. Bilal Doğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Siyasi partiler elbet tek olacaktır, millete hizmet için. Birbirimizin rakibi olabiliriz, farklı düşüncelerimiz olabilir. Ama hepimiz öncelikle insanız. Bu milletin bu ülkenin çıkarları en ön planda olması lazım, bunlara dikkat edildiği sürece inşallah her şey yolunda gidecektir ve biz buna inanıyoruz. Adıyaman'ımıza da Allaha şükür Türkiye'ye örnek olmuş bir yapıda herkes imreniyor neredeyse bu duruma. Burada Alevi'si ile Sunisi, Kürt'ü ile Türk'ü bir arada. Bir bütünüz ayrımız gayrımız yok. Elimizden geldiği kadar Adıyaman'ın birliği ve dirliği için insanlarımızın kardeşliği için elimizden gelen her şeyi yapma gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den, MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement