CHP Didim Belediye Başkanlığında Aday Adayı Sayısı 3'e Çıktı - Son Dakika
Yerel

CHP Didim Belediye Başkanlığında Aday Adayı Sayısı 3'e Çıktı

CHP Didim Belediye Başkanlığında Aday Adayı Sayısı 3\'e Çıktı

Şevket Bedir CHP Didim Belediye Başkan Aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

22.07.2013 16:04

Şevket Bedir CHP Didim Belediye Başkan Aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Bedir, parti içi dinamikleri harekete geçirmek ve yerel de kurumsallığı sağlamak için aday olduğunu belirtti.

Mali Müşavir- Sanayici Şevket Bedir CHP'de Didim Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Bugün saat 13: 30'da Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, İlçe Yöneticisi Nurettin Koçak ile az sayıda partili ve basın mensupları katıldı. Basın açıklaması öncesinde kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın 31 Temmuz 2013'e kadar CHP'de adaylık sürecinin devam ettiğini belirterek Şevket Bedir'e de çalışmalarında başarılar diledi ve aday adaylığının hem parti hem de ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Basın toplantısında konuşan CHP Didim Belediye Başkan Aday adayı Şevket Bedir, yerelde daha çok şey yapabileceğine inandığından Genel siyaset yerine yerel'i tercih ettiğini söyledi. Gezi Parkı olaylarının yerelin önemini daha fazla ortaya koyduğunu belirten Bedir kurumsal örgütlenmenin önemine dikkat çekti. Yerel kurumsal olmak için aday olduğunu ifade eden Bedir "Kendi içimizde birbirimizi kırmadan dökmeden yarışacağız. Adaylık yarışında kim aday olursa olsun birbirimize destek olacağız. İyi niyetle düzgün şekilde iç çekişmeler olmadan enerjimizi ortaya koymalıyız. Ülkemizde Genel siyasetteki toplumsal sorunları çözmenin en kolay yolu yerelden çözümler üreterek Genel siyasetin önünü açmaktan geçmektedir. Büyükşehir yasası ile bizlere dayatılan ve köylerimizdeki alışkın olduğumuz tarımsal üretim şeklinden ayrılmak zorunda kalmamızın getireceği sorunları çözerek, daha çağdaş ve daha verimli yeni işbirliği tür ve yöntemlerini uygulayarak bu değişen yasal koşulları lehimize çevirmeyi Didim den Ülkemize örnek olmayı beraber başaracağız. Şimdi gün; Didim'den başlayarak eleştirmek yerine çözüm üretmek, malumu anlatmak yerine birlikte neleri başarabileceğimizi konuşmak, kimseden bir şey istemeden tamamen kendi küçük enerjilerimizden kendimizi yeniden var etmek. Birlikte üretip birlikte paylaşmak günü olmalıdır. Şimdi gün; Toplumsal yarara odaklı projeler üretmek ve projelere finansman sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik, faydayı hedef alan alanlarda birlikte sorumluluk üstlenme günüdür" dedi.

"MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZ 25 YILLIK ARKADAŞIM"

Didim'de CHP'li Mevcut bir belediye başkanı görevde olmasına rağmen neden CHP'den aday olmak istemesiyle ilgili yönelttiğimiz soruya yanıt veren Şevket Bedir "Parti içi enerjimizi harekete geçirmeliyiz. Bireyler ne kadar başarılı olursa olsun, rekabet çoğaltılmalı. Mevcut Belediye Başkanımız 25 yıllık arkadaşım; Kim aday olursa zaten yanından olacağız. 2004'te arkasındaydık; 2009'de yanındaydık. 2014'te de yine birlikte olacağız."ifadelerine yer verdi.

CHP'den Bedir'in de aday adaylığını açıklamasıyla beraber CHP'den Didim Belediye Başkan aday adaylığını resmi olarak açıklayan 3. kişi oldu. Daha önce Murat Kalaycı ve Uğur İlteroğlu aday adaylığını açıklamıştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Didim Belediye Başkanlığında Aday Adayı Sayısı 3'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement