CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'dan Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'dan Başkan Kocadon'a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran\'dan Başkan Kocadon\'a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

16.09.2013 16:18

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk,CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ile CHP ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Belediyelerin bütün halka hizmet ettiğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Bugün özellikle belediye başkanımızahem hoş geldin demek için hem de genel bir değerlendirme yapmak için ilçe başkanımız ve ilçe yönetimimizle beraber ziyarete geldik. Biliyoruz ki Sayın Kocadon başarılı bir siyasetçi, başarılı bir belediye başkanı. Yıllardır siyasetin içerisinde, güzel çalışmalar yapıyor. Partimize katılmış olması bize güç verdi. Bodrum'da tekrardan altı okun dalgalandırılması bizim için önemliydi. Bodrum sadece Muğla'nın bir ilçesi, Ege'nin önemli bir turizm yeri değil, Türkiye'nin de değil dünya çapında bir yer. Bayramda ve yoğun günlerde buraya 1 milyonun üstende yerli ve yabancı turist geliyor. Bu bakımdan son derece önemli bir yer. Dolayısıyla CHP açısından da önemli bir yer Bodrum. Sayın Kocadon'un esasında ailesinin, kendisinin bizim partimize çok yakın olduğunu biliyoruz. Gecikmiş bir beraberlik. Ben bu birlik beraberlikle hem Bodrum hem de Muğla'dan çok daha güçlü çıkacağımıza inanıyorum. Başarılı çalışmalarını, tecrübesini daha güzel bir şekilde hep beraber uygulayacağız. Ben inanıyorum ki Bodrum'da, Muğla'da, Ege'de en az üç yurttaşımızdan ikisinin oyunu mutlaka alacağız. Özellikle buralarda hükümetin özelleştirmeye ve buralardaki insanların yaşam tarzına müdahalesineciddi bir şekilde sandıkta gerekli cevap verilecektir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, şunları söyledi; "Biz hep şunu söylüyoruz, ülkemiz için, Bodrum için yolu sevgiden geçen herkesin ulaşacağı yerin doğru bir parti olan CHP olacağına inanıyoruz. BizdeBodrum'u daha iyi bir marka yapmak için bundan sonra bütün mücadelemizi CHP'de verme kararı aldık. Bundan da son derece mutluyuz. Ailem de mutlu, bu benim için çok değerli, hatta annem bu kararımdan sonra artık dedemin İstiklal Savaşı madalyasını da bana vereceğini söyledi. Özellikle partinin ilçe başkanı olsun, genel merkezi olsun bizi partilerine üye kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum"

Ziyaret sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'a bir tablo hediye etti. Umut Oran da Başkan Mehmet Kocadon'a CHP'nin 90. yıl rozetini takarken "Bu rozet ulu bir çınarın köklerini ve genç filizlerini simgeliyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'dan Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement