CHP İl Başkanı Kızloğlu'ndan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Kızloğlu'ndan 23 Nisan Mesajı

CHP İl Başkanı Kızloğlu\'ndan 23 Nisan Mesajı

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

22.04.2014 13:57

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin ilanından önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açan ve Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı bu yüce Meclis'ten yöneten Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının, siyasette ve devlet yönetiminde millet iradesini, ulusal egemenliği her şeyin üstünde tuttuklarını belirten Kızıloğlu, onların, savaş koşullarında bile çocuklara, gençlere verdikleri önemi bayram armağan ederek gösterdiklerini vurguladı.

Kızıloğlu, daha sonra şunları kaydetti: "Bir 23 Nisan gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bu bayram dünya barışının, dünya çocuklarının bayramıdır. Bu bayram barışın geleceğine ve geleceğin barışına yapılan bir yolculuktur. Bu bayram Anadolu'nun çocuklarının, özellikle de yoksul çocuklarının, öksüz ve yetimlerinin hayata tutunmaları için yakılan bir umudun ışığının adıdır. Bu bayram, özbe öz milletin bayramıdır. İşte onun içindir ki 23 Nisan 1920, hem zihinlerde, hem dillerde hem de yüreklerdedir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dünyadaki bütün çocuklara armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onunla birlikte ulusal kurtuluş mücadelesi vermiş silah arkadaşlarını saygı,rahmet ve minnetle anıyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Kızloğlu'ndan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement