CHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Nevzer Uzun'u Tanıttı - Son Dakika
Yerel

CHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Nevzer Uzun'u Tanıttı

CHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Nevzer Uzun\'u Tanıttı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde CHP Belediye Başkan adayı Nevzer Uzun için bir tanıtım töreni düzenlendi.

25.01.2014 14:58

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde CHP Belediye Başkan adayı Nevzer Uzun için bir tanıtım töreni düzenlendi.

Kadın partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımda ilk konuşmayı CHP İlçe Başkanı Muhammet Sancak yaptı. Sancak, 29 Mart'ta Belediye'ye CHP bayrağını dikeceklerini belirterek, ilçenin hak ettiği hizmeti göreceğini söyledi.

CHP İl Başkanı Yavuz Karan ise "Tüm ilçelerde olduğu gibi Köprübaşı ilçemizde de seçimi kazanacağız. Yerel Yönetimler mezunu olan Nevzer hanım Köprübaşı'nı bir nakış gibi örerek ilçe halkımıza hizmet edecektir" dedi.

Belediye Başkan adayı Nevzer Uzun ise, "Kadınlar siyaset ve sosyal alanda söz sahibi olmalıdır. Şeffaf, demokratik bir yönetim anlayışı ve projelerimle ilçeme hizmet vereceğim" diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu ise, Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıklarında Köprübaşı'nın öncelikli sorunlarını çözeceklerini ifade ederek, "20 yıldır yapılamayan Köprübaşı- Bayburt yolunun tamamlanması için çalışacağım. Bu yol aynı zamanda yaylalarımıza ulaşım için de önemli. Köprübaşı, ahşap el sanatları açısından önemli bir yere sahiptir. Halen İşkur desteğiyle devam eden el sanatları atölyesini büyüterek el sanatlarını yaşatmanın yanında istihdama da katkı sağlayacağız. Bu atölyede en az 50 kişi istihdam edilebilir" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Nevzer Uzun'u Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement