CHP'li Özel Sarıgöl'de Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Özel Sarıgöl'de Partililerle Buluştu

CHP\'li Özel Sarıgöl\'de Partililerle Buluştu

CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde partisinin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantısına katıldı.

16.02.2014 13:43

CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde partisinin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantısına katıldı.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen kahvaltıya, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, CHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan, CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alican Kaya ve partililer katıldı. Kahvaltının ardından konuşma yapan CHP'li Özel, CHP'den en genç yönetimin Sarıgöl'de olduğunu söyledi. Özel, "Meclis üyeleri genç ama Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı da benim. 33 yaşındayım. Türkiye'de genç kesim için 39 yaş sınır deniliyorsa ben en genç belediye başkan adayıyım." dedi. Anket sonuçlarını da değerlendiren Özel, "Manisa'da son yapılan anketlerde AKP yüzde 31, CHP yüzde 29, MHP yüzde 24 dolaylarında bu anketi yaptıran da AKP'ye yakın bir anket gurubu. Bakınız burada MHP'ye yüksek gösteriyorlar. Bu kasıtlı olarak yapılıyor. Oylar CHP'ye gitmesin diye manipülasyon yapılıyor. Manisa'da son seçimlerde AKP'nin 400 bin, CHP'nin ise 280 bin oyu var. MHP bizim yarısı kadardı. 31 Mart gününden itibaren Manisa Belediyesi'nde sizlere tüm Manisalı vatandaşlarıma bir süreyle makamımda kahve içmeye davet ediyorum. Sizler yeter ki, sandıkta oylarınızı sahip çıkın. Gençlik geleceğimizin teminatıdır. Sosyal demokratların olduğu yerlerde gençlik vardır. Gençlik birleşmenin, beraberliğin sembolü olacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından Sarıgöl CHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan, yeni meclis üyelerini sahneye davet ederek seçmenlerine birer birer tanıttı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Özel Sarıgöl'de Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement