CHP'lilerden Başkan Özcan'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'lilerden Başkan Özcan'a Nezaket Ziyareti

CHP\'lilerden Başkan Özcan\'a Nezaket Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Faruk Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu, Başkan Macit...

26.11.2013 16:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Faruk Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu, Başkan Macit Özcan'ı seçim çalışmaları kapsamında başarı temennisinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiklerini belirterek, "Yaklaşık 15 senedir belediye başkanlığımızı yapıyor. Birçok başarılı çalışmalara imza attı. Yolu açık olsun. Bu ana kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve aynı başarıların devamını diliyoruz. Aday olduğu takdirde bütün il ve ilçe kadın kolları olarak başkanımızın yanında nefer gibi çalışacağımız sözünü veriyoruz" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise yerel seçimin önemine vurgu yaparak, "Örgütle beraber el ele çalışmamız gerekiyor. Çünkü örgüt olmadan başarı elde etmek ve belli bir noktaya gelmek mümkün değil. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu göz önüne alırsak, Atatürk düşmanlığı, ilke ve devrimlerinin hiçe sayılması ve günden güne Türkiye'deki kişilik haklarına saldırılar, insan yaşamını gasp etmeler gibi konular yüzünden, maalesef çağdaş, aydın, demokratik bir ülke konumundan uzaklaşıyoruz. Bu nedenle CHP'li yöneticiler olarak partimizi hep beraber önce yerelde, sonra genelde iktidar yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerde Mersin'de en iddialı parti olduklarını kaydeden Özcan, "Herkes bizi rakip gördüğü için en güçlü parti biziz. Kadın adaylarımız bize güç verecektir. İnşallah meclisimizde kadın adaylarımızı en az yüzde 30 civarında görürüz diye düşünüyorum. Onlarla çalışmak bize güç verecektir. Kadın adaylarımıza bu cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 15 yıldır Mersin'de önemli projelere imza attıklarına vurgu yapan Özcan, "1999 yılında göreve geldiğimizde Mersin'de halkımız sırtını denize dönmüştü. Mersin'de yaşayıp da deniz kenarına gelemeyen insanlarımız vardı. Kentin doğusuna arıtma tesisi yaptık ve artık Mersin'in her yerinden denize rahatlıkla girilebiliyor. 12 kilometrelik sahil bandının çevre düzenlemesini yaptık. Yağmur yağdığında şehir felç oluyordu. Şu anda maalesef birçok büyükşehir bu sıkıntıları yaşarken, bizim kentimizde Allah'a çok şükür 12 senedir böyle bir problem yaşanmamaktadır" dedi.

Yeni çıkan büyükşehir yasası ile Mersin'de yapılan projeleri Silifke, Tarsus, Anamur ve diğer ilçelere taşıyacaklarını da sözlerine ekleyen Özcan, "350 kilometre sahil şeridimiz, 16 bin 800 kilometrekare yüz ölçümümüz var. Çok büyük bir coğrafyada çalışma yapacağız" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'lilerden Başkan Özcan'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement