CHP Mersin Adayları Birlik ve Güç Mesajı Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP Mersin Adayları Birlik ve Güç Mesajı Verdi

CHP Mersin Adayları Birlik ve Güç Mesajı Verdi

CHP’nin Mersin Büyükşehir ve tüm ilçelerde belirlediği belediye başkan adayları, İl Başkanı Faruk Akar ile birlikte bir araya gelerek birlik ve güç mesajı verdiler.

23.01.2014 13:14

CHP'nin Mersin Büyükşehir ve tüm ilçelerde belirlediği belediye başkan adayları, İl Başkanı Faruk Akar ile birlikte bir araya gelerek birlik ve güç mesajı verdiler.

CHP'nin Mersin adayları, birlik ve beraberlik toplantısında Orkide Restoran'da buluştu. CHP İl Başkanı Faruk Akar önderliğinde gerçekleşen toplantıya Mersin Büyüksehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, Akdeniz Belediye Başkan Adayı Necdet Tamamoğulları, Anamur Belediye Başkan Adayı Mehmet Suphi Alp, Aydıncık Belediye Başkan Adayı Ferat Cin, Bozyazı Belediye Başkan Adayı Emrah Oğul, Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Selahattin Akkuyu, Gülnar Belediye Başkan Adayı Halide Ak, Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük, Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut, Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan ve Toroslar Belediye Başkan Adayı Şefik Zengin olmak üzere tüm adaylar katıldı. Toplantıda, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Çelik ve ilçe başkanları da yer aldı.

Buluşmaya ilişkin açıklama yapan İl Başkanı Akar, CHP'nin artık seçime tüm adayları ile kenetlendiğini söyledi. Akar, "Genel Merkezimiz adaylarımızı belirlemiştir. Bundan sonra yaşanacak her kısır çekişme ve tartışma partimize zarar verir. Bu nedenle seçime kilitlenmeliyiz. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Atacağımız her olumlu adım CHP'nin iktidar yürüyüşüne katkı sağlayacaktır" dedi.

Büyükşehir ve tüm ilçelere CHP'nin damgasını vurmak için yola çıktıklarını ve bunu başaracak güçte olduklarını iddia eden Akar, "Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Macit Özcan da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin galibi olacaklarından şüpheleri olmadığını kaydederek, "Mersin ve Türkiye'de yaşanacak 30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları tüm Türkiye'ye ilham kaynağı olacak. Mersin'de başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçede Cumhuriyet Halk Partili adaylar seçimi kazanacak" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Mersin Adayları Birlik ve Güç Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement