Chp, Uğur Mumcu'yu Balbay'lı Anacak - Son Dakika
Yerel

Chp, Uğur Mumcu'yu Balbay'lı Anacak

Chp, Uğur Mumcu\'yu Balbay\'lı Anacak

Malatya’da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen Uğur Mumcu’yu anma programına CHP İzmir Milletvekili Gazeteci Yazar Mustafa Balbay da katılacak.

17.01.2014 15:40

Malatya'da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen Uğur Mumcu'yu anma programına CHP İzmir Milletvekili Gazeteci Yazar Mustafa Balbay da katılacak.

Parti binasında basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Mustafa Balbay, yarın Malatya'da olacak. 4 yıl 277 gün tutuklu kalan ve özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz özgürlük ve demokrasi mücadelesine katkı sunmak için ülkeyi adım adım dolaşan İzmir Milletvekilimiz Gazeteci Yazar Mustafa Balbay; İl Örgütümüz tarafından düzenlenen Uğur Mumcu'yu anma programı çerçevesinde 18 Ocak Cumartesi saat 13: 00'da Belediye Konferans Salonu'nda 'Uğur Mumcu ve Demokrasi' konulu konferansla Malatyalılarla buluşacaktır. Tüm halkımızı yarın saat 13: 00'da Belediye Konferans Salonu'nda Mustafa Balbay ile buluşmaya davet ediyorum.

Ayrıca İzmir Milletvekilimiz Balbay ile farklı programlar da gerçekleştireceğiz. Sayın Mustafa Balbay'ın Malatya'da gerçekleştireceği diğer programlar, 10.30'da Çavuşoğlu kilise önünde Hrant Dink ile ilgili bir değerlendirme, 11.00'da CHP Malatya İl Başkanlığı ziyaret, 12.00'da ADD Malatya Şubesi ziyaret, 13.00'da söyleşi ve imza günü, 15.30'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci Sıtmapınarı Seçim Bürosu açılışı, 16.30'da Konak Beldesi Merkez kahve toplantısı, 17.30'da İNÖDER Üyeleriyle sohbet-Altınyunus Tesisleri şeklinde olacaktır" açıklamasını yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp, Uğur Mumcu'yu Balbay'lı Anacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement