Chpli Eroğlu'ndan Aliağa'lı Gençlere İş Sözü! - Son Dakika
Yerel

Chpli Eroğlu'ndan Aliağa'lı Gençlere İş Sözü!

Chpli Eroğlu\'ndan Aliağa\'lı Gençlere İş Sözü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa’da özellikle gençlerin işsizlik sorunu yaşadığını belirterek, “Belediye, Sanayi-Ticaret kuruluşları ve İŞKUR, Üniversiteler” işbirliğinde üretilecek istihdam odaklı projelerle bu soruna çözüm bulacağını söyledi.

27.02.2014 16:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'da özellikle gençlerin işsizlik sorunu yaşadığını belirterek, "Belediye, Sanayi-Ticaret kuruluşları ve İŞKUR, Üniversiteler" işbirliğinde üretilecek istihdam odaklı projelerle bu soruna çözüm bulacağını söyledi.

KADINLAR VE GENÇLER BARIŞ EROĞLU İLE BİRARADA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Petkim Siteler Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kadınların yoğun katılım gösterdiği buluşmada Eroğlu, kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi ekonomik kalkınma ve üretimde de söz sahibi olması gerektiğini hatırlatarak, bu anlamda her türlü desteği sağlayacağını dile getirdi.

TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK BİR İSTİHDAM MODELİNİ UYGULAYACAĞIZ

"Aliağa'da işsiz, donanıma sahip ve bir mesleği icra edecek kardeşim varken, Aliağa'nın dışından kimse buraya gelip çalışmayacak. Burada söz veriyorum; Önce Aliağa'mızın çocukları diyorum" şeklinde konuşan CHP'nin Genç Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, "Aliağa'nın sorunlarını, burada yaşayanlar olarak en iyi bizler biliyoruz. Anne babaların evlatları için yaşam kaygılarını, gençlerin iş problemini çözmek için Türkiye'ye örnek olacak eğitim ve istihdam modelini hayata geçireceğiz" dedi.

KADINLAR ÇALIŞMA YAŞAMINDA YER ALACAK

Kadınların iş yaşamında olmasının önemine de değinen CHP Başkan Adayı Eroğlu, "kadınlarımız yaşamın her alanında güçlü bir şekilde yer almalı. Biz kadının eve kapanmasını kabul edemeyiz. Kadınlarımız, genç kızlarımız iş yaşamında olacak. Kadının ekonomik olarak güçlü olması, ailenin ve dolayısıyla Aliağa'nın mutlu olması demektir. Onları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret Odamız, KOSGEB, İŞKUR, Milli Eğitim, Üniversitelerimiz ve Belediyemizin içinde bulunduğu ortak projelerle sertifika ve meslek edindirip istihdam planlamasıyla bölgemizdeki işyerlerinde çalışma olanağı sağlayacağız" dedi.

PROJELERİMİZLE FARK YARATACAĞIZ

"İktidar olmak istiyorsak, toplumun her kesimini kucaklamalıyız. Çağımız iletişim çağı bu çağa ayak uydurmalıyız" diyen CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'da teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak Kent bilgi sistemi oluşturacaklarını da ifade ederek, "Kan arayan bir vatandaşa yardımcı olmaktan, iş arayana iş bulmaya, mahallelerdeki ihtiyaçlara kadar bir çok veriyi anında elde ederek en etkin hizmeti sunacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Eroğlu'ndan Aliağa'lı Gençlere İş Sözü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement