Çiftlik'te Futsal Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Çiftlik'te Futsal Şampiyonu Belli Oldu

Çiftlik\'te Futsal Şampiyonu Belli Oldu

Niğde'nin Çiftlik İlçesi Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen 3.Futsal Şenliği şampiyonu Kızlar ve Erkekler kategorisinde belli oldu.

17.04.2013 14:25

Niğde'nin Çiftlik İlçesi Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen 3. Futsal Şenliği şampiyonu Kızlar ve Erkekler kategorisinde belli oldu.

Çiftlik Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Yılmaz ve Çiftlik Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Futsal Şenliği 20 Mart 2013 tarihinde Çiftlik İlçesine bağlı köy ve kasaba ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile başlamıştı. Lig usulü ile başlayan turnuva her iki kategoride daha sonra çeyrek finalde eleme usulü ile devam etti. Kızlar ve erkeklerin final maçları çekişmeli geçti. Final maçında Kızlarda Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ile Azatlı Küllüce Ortaokulu öğrencileri arasında yapılan maçta M.Kemal Ortaokulu öğrencileri 2-0 kazanarak şampiyon oldu. Erkeklerde ise Kula Ortaokulu öğrencilerini 6-0 yenen Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Erkeklerde şampiyon Mustafa Kemal Ortaokuluna kupasını Çiftlik Belediye başkanı Yusuf Öcal takdim etti. Kızlarda ise şampiyonluk kupasını kazanan Mustafa Kemal Ortaokuluna İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Doğan verdi. Erkeklerde 2. Olan Kula Ortaokulunun Kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Çelik, 3. Olan Asmasız Ortaokulunun kupasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdal Özer verdi. Kızlarda 2. Olan takım ise Azatlı Küllüce Ortaokulu ve 3. Olan Kula Ortaokulu kupaları okullarına götürdüler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlik'te Futsal Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement