Çimenoğlu "Kdz.ereğli İçin Adımın Geçmesi Benim İçin Onurdur" - Son Dakika
Yerel

Çimenoğlu "Kdz.ereğli İçin Adımın Geçmesi Benim İçin Onurdur"

Çimenoğlu "Kdz.ereğli İçin Adımın Geçmesi Benim İçin Onurdur"

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr.

26.09.2013 17:51

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Kdz. Ereğli ilçemizde belediye başkan adaylığı için ismimin geçmesi benim için onurdur" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti'den Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Kendisine bu yönde öneriler ve teklifler geldiğini belirten Çimenoğlu, adının Ereğli'de geçmesinden dolayı onur duyduğunu söyledi.

2024 yılına kadar Alaplı'da belediye başkanlığı yapmak istediğini 65 yaşında siyaseti nokta koymayı planladığını belirten Çimenoğlu, "Kdz. Ereğli ilçemizde belediye başkan adaylığı için ismimin geçmesi benim için onurdur. Önce bunu bir ifade edeyim. Bana da bu konuda öneriler ve teklifler geliyor. Ancak, partimizin aldığı karar gereği bu dönemde Genel Merkezimizce anketler yapılacak. Anketler yapıldıktan sonra teşkilat yoklaması yapılacak, teşkilatların fikri alınacak. Bu aşamalar tamamlandıktan sonra Ankara'da Genel Merkezde kimin nereden aday olacağına karar verilecek. Geçen hafta Ankara'da Ak Partili belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıya katıldık. Orada söylenen şuydu: Eskiden olduğu gibi çok fazla aday adayı gösterilmeyecek. Mümkün olan en az sayıda aday adayı olacak ve bunlar arasından da ince elenip sık dokunacak. Çünkü bu seçimler çok önemli. Bu seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var hemen akabinde de genel seçimler yapılacak. Dolayısıyla teşkilatlarımızda dargınlık küskünlük istenmiyor. Tabii ki Ereğli'de adımın geçmesi benim için onurdur. Buna karar verecek olan da, bölge milletvekillerimiz, MKYK Üyemiz Sayın Emine Çift ve Genel Merkezimizdir. Biz bu partinin bir neferiyiz, bize nerede görev verilirse biz orada oluruz. Ama tekrar söylüyorum; ben üç dönem hedefiyle Alaplı Belediye Başkanı oldum. Üç dönem yani 2024 yılına kadar Alaplı'da belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Hedeflerimi ve planlarımı da buna göre yaptım. Kafamda hayallerim, planlarım var. Bunları da yaptıktan sonra 65 yaşında siyaseti nokta koymayı planlıyorum.

Şimdiye kadar yerel basının internet siteleri vasıtasıyla yaptığının dışında Alaplı'da yapılmış bir anket yok. Bu anketler her zaman manipülasyona açık olan anketler. Bunların sağlıklı sonuç verdiğini düşünmüyorum. Genel Merkezimizce nüfusu 20 binin üzerinde olan ilçelerde anket çalışması yapıldı. Alaplı'da Genel Merkezimizce yapılmış bir anket yok. Ama bundan sonra Alaplı'da da anket yapılacaktır" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çimenoğlu 'Kdz.ereğli İçin Adımın Geçmesi Benim İçin Onurdur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement