Çubuklu Minik Eskrimcinin Altın Madalya Alması - Son Dakika
Yerel

Çubuklu Minik Eskrimcinin Altın Madalya Alması

Çubuklu Minik Eskrimcinin Altın Madalya Alması

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Halil İbrahim Karagöz, Alanya'da düzenlenen Uluslararası Çocuk Kupası’nda birinci olan Muhammed Furkan Kalender'i kutladı.

30.04.2014 11:17

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Halil İbrahim Karagöz, Alanya'da düzenlenen Uluslararası Çocuk Kupası'nda altın madalya alan Muhammed Furkan Kalender'i kutladı.

Karagöz, 23-28 Nisan'da düzenlenen uluslararası eskrim kupasında, açtıkları kursta yetişen sporcunun ilçeye altın madalya getirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Uluslararası Çocuk Kupası'nda kıran kırana geçen final müsabakasında Ankara Vişnelik Spor Kulübü sporcusu Turgut Taflan'ı 8-5 yenen Muhammed Furkan Kalender altın madalyanın sahibi oldu. Antrenörümüz Mustafa Kalender ve sporcularımızı kutluyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarız önümüzdeki turnuvalarda da bu başarıları tekrarlayacağız" diye konuştu.

Alanya'da düzenlenen ve Bulgaristan, Kuveyt, Almanya, Gürcistan, Azerbaycan, İngiltere ve Türkiye'den 600'e yakın sporcunun katıldığı kupada, Çubuk'tan Muhammed Furkan Kalender süper minikler kılıç branşında birinci olmuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuklu Minik Eskrimcinin Altın Madalya Alması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement