Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi

Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi

Manisa’nın Selendi ilçesine; sosyal, kültürel, tarih ve turizm açısından tanıtmak; eğitim, sağlık spor, ulaşım hayvancılık, sanayi, ticari faaliyetler açısından kalkınmasını sağlamak amacıyla kurulan Selendi’yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

10.11.2015 10:12

Manisa'nın Selendi ilçesine; sosyal, kültürel, tarih ve turizm açısından tanıtmak; eğitim, sağlık spor, ulaşım hayvancılık, sanayi, ticari faaliyetler açısından kalkınmasını sağlamak amacıyla kurulan Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği'nin üyeleriyle bir araya gelmek amacıyla düzenlediği yemeğe aynı zamanda derneğin üyesi olan AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çimen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Kılıç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhsin Kasap, Zafer Atlı Cirit Spor Başkanı Halil İbrahim Sarı ve derneğin diğer üyeleri katıldı. Yemek sonunda Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Kazım Tokkaş, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak derneği tanıtmak amacıyla çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler düzenlendiğinin, Köprübaşı ilçesindeki tarım işletmelerini gezdiklerini, bu esnada Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'la görüştüklerini, Denizlide yapılan Beypınar Atlı Cirit Spor kulübünün Türkiye Şampiyonası maçına gittiklerini belirtti. Tokkaş'ın konuşmasının ardından Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği üyeleri ayda bir bu tür toplantıların yapılması gerektiğini görüşüne vardıktan sonra topluca fotoğraf çekilmesinin ardından toplantıyı bitirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement