Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Ek - Son Dakika
Yerel

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Ek

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Ek

(21.3.ÇUKUROVA Sanat Girişimi'nce 'Yerelden ulusala, ulusaldan evrensele' sloganı ve 'barış' vurgusuyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Çukurova Sanat Günleri'nde (UÇSG) salon tartışması yaşandı.)

23.03.2013 15:55

(21.3.2013, FOTOĞRAF)

/////////////

UÇSG'de salon tartışması

ÇUKUROVA Sanat Girişimi'nce 'Yerelden ulusala, ulusaldan evrensele' sloganı ve 'barış' vurgusuyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Çukurova Sanat Günleri'nde (UÇSG) salon tartışması yaşandı.

UÇSG Genel Koordinatörü Çetin Yiğenoğlu, programa göre UÇSG'nin Adana ayağı kapanış etkinliklerinin 23 Mart'ta Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi. Saat 12.00'den 17.30'a kadar salonun 'Yazarda Bitmeyen İç Savaş' ve '8 Bin Yıl Lavazantiya'dan Anazarbus'a' konulu panel, şiir dinletisi ve film gösterimi etkinlikleri için UÇSG'ye ayrıldığını söyleyen Yiğenoğlu, "Aynı gün Rotary Kulüpleri'nin Kısa Film Festivali de saat 19.30'da aynı salonda gerçekleştirilecekti. Buna göre biz salonu onlara uygun şekilde teslim edecektik ama bizim etkinliklerimiz sürerken Rotary görevlileri UÇSG etkinliklerine saygı göstermeden salonda dekor çalışmalarına başladılar" dedi. Bu durumu 'saygısızlık' olarak niteleyen UÇSG Genel Koordinatörü Çetin Yiğenoğlu, "Ayrıca UÇSG gibi önemli bir etkinliği Adana'da yaptık ama Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile bürokratlar bu etkinliklere katılmadı. Onların bu tavrını da kınıyorum" diye konuştu.

ADANA, (DHA)

(23.3.2013 FOTOĞRAFLI) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement