Didim Mhp, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Didim Mhp, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Didim Mhp, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

MHP Didim İlçe Yöneticileri, İtfaiye Haftası dolayısıyla Didim Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret edip, İtfaiye personelinin haftasını kutladı.25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla MHP Didim İlçe Başkanı Can...

25.09.2013 14:09

MHP Didim İlçe Yöneticileri, İtfaiye Haftası dolayısıyla Didim Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret edip, İtfaiye personelinin haftasını kutladı.

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, MHP Didim Belediye Başkan aday adayı Levent İlter, İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Karagöz ile partililer Salih Yarmacı ve Ürgün Doğu Didim Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret edip, İtfaiye personelinin haftasını kutladı. MHP heyetini Didim Belediyesi İtfaiye Amiri Adem Cengiz ve personel karşıladı.

Ziyarette ilk konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas İtfaiyecilik önemli bir meslek olduğuna vurgu yaparak, Can ve Malın korunması ve kurtarılması noktasında İtfaiyecilerin büyük bir görev üstlendiğini söyledi.

MHP Didim Belediye Başkan aday adayı Levent İlter ise Mesleğin önemini bildiklerini ve İtfaiyeciliğin kutsal meslekler arasında yer aldığını belirterek Haftanın anlam ve önemine ilişkin olarak bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Didim Belediyesi İtfaiye Amiri Adem Cengiz ise her mesleğin severek yapılması gerektiğine vurgu yaparak "Dünyaya bir daha gelsem yine İtfaiyeci olurdum. İşimizi severek yapıyoruz. Önemli bir meslek icra ettiğimizi düşünüyorum. Bizler hiçbir ayrım yapmadan her olay ve her duruma aynı ciddiyet ve önemle yaklaşıyoruz. Bu noktada hizmet içi eğitimlerde alıyoruz."diye konuştu ve ziyaretten dolayı MHP'lilere teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda MHP Didim Belediye Başkan aday adayı Levent İlter İtfaiye Amiri Cengiz'e küçük bir hediye de verirken ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Mhp, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement