Diş Hekimlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diş Hekimlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Diş Hekimlerinden Başkan Karaosmanoğlu\'na Ziyaret

Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yeni yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

11.06.2014 11:24

Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yeni yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yeni yönetimiyle bir araya geldi. Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerin ardından oda başkanlığına getirilen Orakçı ve yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu ile bir süre görüştü. Sivil toplumun gelişimine büyük önem verdiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu amaçla sivil toplum merkezleri kurarak, sivil toplum kuruluşlarını rahatlattıklarını belirtti.

Kocaeli Fuarı içerisinde ve Gebze'de bulunan Sivil Toplum Merkezlerinin önemli bir hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu projemiz ile sivil toplumun elini güçlendirdik, masraflardan kurtardık. İnşallah diğer ilçelerimize de böyle merkezler açacağız" dedi.

Sivil Toplum Merkezi'nde 5 kişilik toplantı salonlarından 150 kişilik konferans salonlarına kadar çeşitli toplantı salonlarının yer aldığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Tüm toplantılarınızı yapabilirsiniz, tek kuruş ücret ödemeden yararlanabilirsiniz" açıklamasını yaptı.

Demokrasinin STK'larda gelişebileceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Biz de Kocaeli genelindeki STK'lara önem veriyoruz, destek oluyoruz. Kocaeli halkına en güzel hizmeti verebilmek, kentin her köşesine hizmet edebilmek için varız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diş Hekimlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement