Diyanet-Sen'den Askere Gidecek Gençlere Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Diyanet-Sen'den Askere Gidecek Gençlere Moral Ziyareti

Diyanet-Sen\'den Askere Gidecek Gençlere Moral Ziyareti

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği, askere gidecek olan gençler için düzenlenen organizasyonlara katılarak gençlere destek oldu.

05.05.2014 12:30

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği, askere gidecek olan gençler için düzenlenen organizasyonlara katılarak gençlere destek oldu.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe başkanı Kenan Tunç, Kalafatlı ve Kadoğlu köylerinde askere gidecek gençler için düzenlenen asker uğurlama törenlerine katıldı. Gençlerle sohbet ederek moral veren Başkan Tunç, vatan sevgisinin imandan olduğunu söyledi. Başkan Tunç; "Bütün gençlerimizi bu sevgiyle yetiştirmeliyiz. Gençlerimiz bu toprakların nasıl kazanıldığını çok iyi bilmeli. Mehmet Akif Ersoy'un, 'Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı' dizelerinde anlatılmak istenen manayı herkes çok iyi kavramalıdır. Gençlerimiz eğer bu duygularla askere gider ve bu cennet vatana asker olmanın ne büyük bir şeref olduğunu kavrarlarsa o zaman askerlik daha anlamlı olur. Sevgili Peygamberimiz'in ifadesiyle bu şuurla nöbet tutanlara büyük mükafatlar vardır. İnşallah bütün kardeşlerimiz bu şuurla askere gidecek ve vatan görevini en güzel şekilde yerine getireceklerdir. Şimdiden bütün askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum" dedi.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç'un konuşmasının ardından dualar okundu. Programa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet-Sen'den Askere Gidecek Gençlere Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement