Diyarbakır'ın İlk Kadın Muhtarına İçten'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'ın İlk Kadın Muhtarına İçten'den Ziyaret

Diyarbakır\'ın İlk Kadın Muhtarına İçten\'den Ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır'ın ilk kadın muhtarı olan Dilek Demir'i ziyaret etti.

08.07.2014 00:09  Güncelleme: 14:08

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır'ın ilk kadın muhtarı olan Bağlar ilçesinde Muradiye Mahallesi Muhtarı ve Dilek Demir'i ziyaret etti.

Muhtar Demir'i ziyaret eden, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır'ın ilk kadın muhtarına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan İçten, kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasını gerektiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı Dilek Demir'in her zaman destekçisi olacağız. Dilek Hanım 4 çocuk annesi, hayatın içinden gelmiş hem evini hem de mahallesini yönetiyor ve mahalleli de kendisini çok seviyor. Bunlar güzel şeyler. Ben önce Cuma İçten, sonra da bir milletvekili olarak sonuna kadar kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmasını destekliyorum. Bu anlamda bir kere daha kendisini tebrik ediyor ve hizmetlerinin, başarılarının devamını diliyorum"


Kadın muhtar Dilek Demir'de bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, bir vekilin desteğini almanın kendisini ve mahalle halkını çok mutlu ettiğini ifade etti. Dilek Demir, 30 Mart seçimlerinde 6 erkek adayı geride bırakıp 159 farkla seçimi kazanmıştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'ın İlk Kadın Muhtarına İçten'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement