Doğa Koleji Kızları Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Doğa Koleji Kızları Türkiye Üçüncüsü Oldu

Doğa Koleji Kızları Türkiye Üçüncüsü Oldu

Kayseri'de düzenlenen Okullararası Basketbol Genç B Türkiye Şampiyonası'nda Diyarbakır Doğa Koleji Basketbol Kız Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

13.06.2016 17:04

Grup maçlarına iyi başlayan Diyarbakır temsilcisi, Hatay, İstanbul ve Van takımlarını farklı sonuçlarla mağlup etti. Doğa Koleji Basketbol Kız Takımı elde ettiği başarılı sonuçlarla, grubu lider olarak tamamladı. Çapraz eşleşmelerden sonra Fenerbahçe ile eşleşen Diyarbakır temsilcisi, güçlü rakibine yenilerek finalle kalma şansını yitirdi.

Üçüncülük-dördüncülük maçında Hatay ekibiyle eşleyen Doğa Koleji Basketbol Kız Takımı, salondan farklı bir galibiyetle ayrılarak Türkiye üçüncüsü oldu. Doğa Koleji Basketbol Koordinatörü Çetin Yıldız, büyük çekişmeye sahne olan müsabakaları Türkiye üçüncüsü olarak tamamladıklarını söyledi.

Yıldız, "Final müsabakalarına çok iyi başladı. Grup maçlarını kazanarak yarı finalle yükseldik. Yarı final maçında Fenerbahçe ile eşleştik. Çor bir rakibe karşı elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama kazanmayı başaramadık. Bu nedenle üçüncülük-dördüncülük maçı yaptık. Hatay temsilcisiyle yaptığımız maçı 20 sayılık farkla kazanarak Türkiye üçüncüsü olduk" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Doğa Koleji Kızları Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement