Doğasaverler Çanakkale Zaferi'ni Kocatepe Kutladı - Son Dakika
Yerel

Doğasaverler Çanakkale Zaferi'ni Kocatepe Kutladı

Doğasaverler Çanakkale Zaferi\'ni Kocatepe Kutladı

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümü anısına 101 doğasever Kocatepe’den, Tınaztepe’ye yürüdü.

22.03.2016 15:27

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, Çanakkale Zaferi'nin 101.yıldönümü anısına 101 doğasever Kocatepe'den, Tınaztepe'ye yürüdü.

AFDOS organizasyonunda düzenlenen yürüyüşe Kocatepe Doğa Sporları Kulübü (KODAK) ile Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü (AKADEMİK) sporcuları da katıldılar.

Öncelikle Kocatepe'de bulunan abideye ulaşan doğaseverler burada Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, akabinde İstiklal Marşımızı söylediler. Burada katılımcılara Çanakkale Zaferi'nin tarihçesi ile ilgili bilgilendirme AFDOS Sporcusu ve Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı. Kocatepe'den yürüyüşe başlayan doğaseverler Büyük Taarruz rotasından ilerleyerek Tınaztepe'ye sorunsuz bir şekilde ulaştılar.

Faaliyetin liderliğini AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevik yaptığı belirtildi.

Çanakkale Zaferi'nin 101.yıldönümünde 101 sporcu ile anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini kaydeden AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür etti. Bilgiçer tüm şehitlerimize de rahmet dilediklerini sözlerine ekledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğasaverler Çanakkale Zaferi'ni Kocatepe Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement