Dpü İibf'den Uluslararası Dergi - Son Dakika
Yerel

Dpü İibf'den Uluslararası Dergi

Dpü İibf\'den Uluslararası Dergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) uluslararası bir dergi çıkartıyor.

16.11.2015 11:14

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) uluslararası bir dergi çıkartıyor. Derginin adı Uluslararası Yönetim Ekonomi Siyaset (UYES) olarak belirlendi.

TÜBİTAK Ulakbim Dergi Park'ın altyapı hizmetlerinden faydalanacak olan dergi Mart ve Ekim aylarında olmak üzere yılda iki kez ve İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Türkçe dillerinde yayımlanacak.

Derginin sahipliğini fakülte dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç'ın yürüteceği UYES ilk toplantısını editörler kurulu olarak geçen günlerde gerçekleştirdi.

Editörler Kurulu Dekan Yardımcıları; Doç. Dr. Özgür Önder, Yrd. Doç. Dr. Hakan Çelikkkol ile fakülte bölümlerini temsilen; Yrd. Doç. Dr. A. Burhan Bahçe, Yrd. Doç. Dr. Suat Söylemez, Yrd. Doç. Dr. İçlem Er, Yrd. Doç. Dr. Eylem Koç, Yrd. Doç. Dr. Ercan Yaşar, Arş. Grv. Dr. İsmail Cem Karadut'tan oluşturulurken, Sorumlu Yazı İşleri Müdürüğüne de Yrd. Doç. Dr. Cantürk Caner getiridildi.

Dergide ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki birçok üniversiteden akademisyenlerin oluşturduğu geniş bir bilim ve danışma kurulunun da dergi çalışmalarının yürütülmesine katkıda bulunacağı ifade edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü İibf'den Uluslararası Dergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement