Düzce Üniversitesinde Pakistanlı Öğrenciler - Son Dakika
Yerel

Düzce Üniversitesinde Pakistanlı Öğrenciler

Düzce Üniversitesinde Pakistanlı Öğrenciler

Mevlana Öğrenci Değişim Programı kapsamında 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk grubu Pakistan’ın Comsats Üniversitesi’nden Düzce Üniversitesine geldiler.

10.09.2014 10:10

Mevlana Öğrenci Değişim Programı kapsamında 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk grubu Pakistan'ın Comsats Üniversitesi'nden Düzce Üniversitesine geldiler.

Dış ilişkiler Koordinatörlüğünden Sultan Bilgiç ile Orman Fakültesi'nden öğrencilerinden Abdullah Hüseyin Dönmez ve Gökçe Gül Deveci tarafından karşılanan Pakistan Comsats Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Abubakr Shafique, Syed Muhammad Sajjad Rizvi ve Muhammad Abdur Rehman İstanbul'da geçirdikleri güzel bir günün ardından Düzce'ye ulaştılar.

İlk yurtdışı deneyimleri olduğunu belirten öğrenciler Ülkemizde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler. Yolculukları boyunca Düzce'nin doğal güzelliklerinden oldukça etkilendiklerini kaydeden Pakistanlı öğrenciler, Dış İlişkiler Koordinatörlüğündeki gerekli işlemlerinin ardından, Koordinatörlükte görevli Murat Gökmen ve Asena Doğru eşliğinde eğitim görecekleri Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü gezdiler.

Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Resul Kara tarafından bilgilendirilen öğrencilerin Düzce'de ve Düzce Üniversitesinden olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve eğitim öğretim döneminin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Üniversitesinde Pakistanlı Öğrenciler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement