Edirne'de CHP'ye Katılanlara Rozetleri Takıldı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de CHP'ye Katılanlara Rozetleri Takıldı

Edirne\'de CHP\'ye Katılanlara Rozetleri Takıldı

Edirne'de CHP’ye katılan 18 kişiye rozetleri düzenlenen törenle takıldı.

25.02.2014 17:04

Edirne'de CHP'ye katılan 18 kişiye rozetleri düzenlenen törenle takıldı. CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, CHP üyelerinin rozetlerini ömür boyu göğüslerinde taşıyacaklarına inandığını söyledi.

Edirne Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen törende konuşan Gürkan, "CHP 90 yıldır olduğu gibi Türkiye'nin harcı, çimentosu, birleştirici gücü ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için dün de, bugün de, yarın da üzerine düşeni yapmış ve yapmaya devam eden bir partidir. Bizim için iki değişmez ilke vardır. Biri ulu önder Atatürk'ün ilke ve devrimleri değişmez, ikincisi Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar olacağı. Bu iki ilke bizim değişmez ilkelerimizdir. Anayasamızın ilk dört maddesi de partimizin her zaman kırmızı çizgileri olmuştur, olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, dili, başkenti ve misakı milli sınırları bizim için her zaman kırmızı çizgilerdir. Ben arkadaşlarıma CHP rozetini, bir ömür boyu göğüslerinde taşıyacaklarına olan inancımla ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini kendi kişisel menfaatlerinin de üstünde tutacaklarına inanıyorum, çünkü CHP'liler için önce ülkenin çıkarları, bağımsızlığı, birliği, bütünlüğü gelir" dedi.

"BEN CHP'LİYİM HAYATIM BOYUNCA DA ÖYLE KALACAĞIM"

Recep Gürkan, CHP'liler olarak verdikleri mücadele asla koltuk mücadelesinde olmadığını ifade ederek, "Eğer biz koltuk derdi peşinde olsaydık bulunduğumuz daha üst makamdaki koltukları bırakıp, bize verilen görevleri yapmaya gelmezdik. Ben CHP'liyim hayatım boyunca da öyle kalacağım. Edirneliye hizmet bana hangi noktada, hangi makamda nasip olursa partim ve Edirne halkı bana hangi noktada görev verirse ben o noktada ve görevde hizmet etmeye devam edeceğim. Zaman kendimizi düşünecek zaman değil, ülkemizin içinde bulunduğu koşulları görüyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıda CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt ve Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş de yer aldı. Konuşmaların ardından 18 kişiye rozetleri takıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de CHP'ye Katılanlara Rozetleri Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement