Edremit'te Öğrencilerin Geçikmeli Madalya Sevinci - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Öğrencilerin Geçikmeli Madalya Sevinci

Edremit\'te Öğrencilerin Geçikmeli Madalya Sevinci

Edremit’te geçtiğimiz hafta sonu 2014 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na dereceye giren öğrencilere madalyaları gecikmeli olarak okullarında törenle verildi.

04.01.2014 15:58

Edremit'te geçtiğimiz hafta sonu 2014 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na dereceye giren öğrencilere madalyaları gecikmeli olarak okullarında törenle verildi.

Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu'ndan dereceye giren 2004-2005 doğum tarihli öğrencilerden birinci olan Emre Kaan Çiçek, 2002-2003 doğum tarihli öğrencilerden üçüncü olan Batuhan Dağ, 2006-2007 doğum tarihli öğrencilerden ikinci olan Ali Türk ve üçüncü olan Egehan Mertoğlu'na madalyaları okul müdürü İbrahim Çelik, müdür yardımcısı Hüseyin Gürel, öğretmenlerden Serap Naciye Gördesli tarafından verildi. Sınıf öğretmeni Nihal Kurtoğlu, öğrencisinin başarısı ile gurur duyduğunu belirtti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen 2014 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası sonrası dereceye giren öğrencilere madalyaları organizasyon bozukluğu nedeniyle verilmemesi velilerin büyük tepkisine neden olmuştu. Dereceye giren öğrencilerin madalyalarının okullarında verilmesi ise memnunlukla karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Öğrencilerin Geçikmeli Madalya Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement