Emlak Danışmanlığı Kursu Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Emlak Danışmanlığı Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Emlak Danışmanlığı Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Emlak Danışmanlığı Kursu'nda başarı gösteren 62 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde...

08.03.2013 14:26

Antalya'nın Alanya İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Emlak Danışmanlığı Kursu'nda başarı gösteren 62 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirilen törende tüm kursiyerlere cübbe ve kep giydirildi. Belgelerini alan kursiyerler törenin ardından ALTSO Binası önünde kep fırlattılar. Törene ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, ALTSO Başkan Yardımcısı Fevzi Yüksekkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Namık Şenli ve aynı zamanda Emlakçılar Derneği Başkanı olan ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Balıktay ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal katıldı.

ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Namık Şenli'nin de kursiyer olarak kep ve cübbe giydiği törende konuşan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, kurstan mezun olanların iş hayatını bundan sonra 'Emlak Danışmanı' olarak devam ettireceğini söyledi. Kursiyerlere mesleki yaşamlarında başarılar dileyen Aydoğan, mesleğin son zamanlarda büyük saygınlık kazandığını ve bu kurslardan yetişen meslek erbabının daha bilinçli ve profesyonel biçimde çalıştığını söyledi. Yıllardır düzenledikleri kurslarla geçmişte yaşanan birçok olumsuzluğun önüne geçildiğine işaret eden Aydoğan, "Eskiden emlakçılık neredeyse önüne gelenin yapabildiği bir meslek iken bugün profesyonel ve sertifikalanmış insanların belirli kurallar çerçevesinde yapabildiği bir iş kolu haline geldi. Böyle olunca yerli yabancı müşterinin güveni de arttı. Bundan son derece mutluyuz" dedi.

Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal da, ALTSO'nun öncülüğünde düzenlenen kurslarda işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında; "Biz hem emlak danışmanı adaylarına mesleki bilgi ve hem de halkla ilişkiler konusunda eğitimler veriyoruz. Buradaki amac Sayın aydoğan'ın da söylediği gibi mesleğe saygınlık katacak bireyler yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

ALTSO Başkan Yardımcısı Fevzi Yüksekkaya ile Yönetim Kurulu üyeleri Kerim Balıktay ve Namık Şenli de sektöre uzman kişileri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emlak Danışmanlığı Kursu Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement