Endonezyalı Grup Debu Duygulu Anlar Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Endonezyalı Grup Debu Duygulu Anlar Yaşattı

Endonezyalı Grup Debu Duygulu Anlar Yaşattı

Endonezya'da yaşayan ve İslamiyet'i seçen Amerikalı kökenli genç sanatçılardan oluşan Grup Debu, Şahinbey'de muhteşem bir konser verdi.

04.08.2012 16:15

Endonezya'da yaşayan ve İslamiyet'i seçen Amerikalı kökenli genç sanatçılardan oluşan Grup Debu, Şahinbey'de muhteşem bir konser verdi.

Şahinbey Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde konser veren Grup Debu; Türkçe, İngilizce ve Arapça şarkılarıyla dinleyenleri coştururken, sufi ezgilerini modern müzik aletleriyle icra etmesi izleyenleri adeta büyüledi. Şahinbey Parkı'nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin üçüncü günü gölge oyunu ve kukla gösterileri ile başladı. Hafız Abdurrahman Bozan, okuduğu Kur'an-ı Kerimle vatandaşlara manevi haz yaşattı. Sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığı ve şiirleriyle izleyenleri mest eden gecenin sonunda sahne alan Grup Debu, söyledikleri ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.

Program sonunda Grup Debu'ya çiçek takdimini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun eşi Elif Tahmazoğlu ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak yaptı. Geceye katılan herkese teşekkür eden Elif Tahmazoğlu, "Hep birlikte güzel bir konser dinledik. Bana göre bu güzellik farklı dillerde ve farklı kültürdeki insanlardan dinlemekti. Herkes adına sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu açık eylesin" dedi.

Öte yandan, Şahinbey Belediyesi tarafından 16 yazarı okurlarıyla buluşturan kitap fuarı, Şahinbey Parkı'nda yazarların söyleşileriyle devam ediyor. Yazar Selahattin Yaylamaz'ın katıldığı söyleşi yoğun ilgi görürken, kitap fuarı 12 Ağustos'a kadar değişik yazarların söyleşileriyle devam edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Endonezyalı Grup Debu Duygulu Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement