Engelli Öğrenciler İçin Sahne Aldılar - Son Dakika
Yerel

Engelli Öğrenciler İçin Sahne Aldılar

Engelli Öğrenciler İçin Sahne Aldılar

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Kahraman Dedem isimli tek perdelik tiyatro oyunu, Halk Eğitim Merkezi'nde engelli öğrenciler yararına sahnelendi.

04.04.2013 15:11

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Kahraman Dedem isimli tek perdelik tiyatro oyunu, Halk Eğitim Merkezi'nde engelli öğrenciler yararına sahnelendi.

Tiyatro Oyununu MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, AK Parti Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Rızvan Öztürk ile çok sayıda Çerkezköylü izledi.

Cazgır Sahne Tiyatrosu tarafından sahnelenen Kahraman Dedem isimli tek perdelik tiyatro oyununda Çanakkale Cephesinde savaşan Seyit Onbaşı ve arkadaşlarının hikayesi anlatıldı. Seyit Onbaşı'nın savaştan yıllar sonra torunlarına savaş yıllarını anlatması ile başlayan tiyatro oyununda Seyit Onbaşı ve Mehmetçiklerin Çanakkale Savaşı'nda gösterdikleri kahramanlık başarılı bir dille sahneye yansıtıldı. Tiyatronun sonunda ise oyuncular büyük alkış aldı.

Yaklaşık bir saat süren Kahraman Dedem adlı tiyatro oyununda Irmak Sönmez, Yaren Akyıldız, Orhan Yüksel, Ercan Sönmez, Tahsin Saroğlu, Uğurcan Albuga, Levent Yıldız rol aldı. Programın sonunda ise katkıları olan Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk ile Cazgır Organizasyon'un sahibi Uğur Özcan'a e Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz tarafından çiçek takdim edildi. Tiyatrodan elde edilen gelir ise Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne bağışlandı.

( MAA )

04.04.2013 14: 51: 35

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Öğrenciler İçin Sahne Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement