Eski Dostlar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eski Dostlar İftarda Buluştu

Eski Dostlar İftarda Buluştu

İzmir'de bir dönem siyasete yön veren isimler iftar yemeğinde bir araya geldi.

20.07.2013 16:01

İzmir'de bir dönem siyasete yön veren isimler iftar yemeğinde bir araya geldi. Eski dostların buluşmasında anılar tazelenirken gündem yine siyaset oldu.

İzmir'de bir döneme damga vuran isimleri iftar yemeği buluşturdu. Anavatan Partisi'nin iktidar olduğu dönemde bakanlık, milletvekilliği, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve parti yöneticiliği yapanların geleneksel buluşması Urla Lidaki Restaurant'ta gerçekleşti. Ev sahipliğini Lidaki Restaurant İşletmecisi Remzi Erk ve Mali Müşavir Haydar İskeçeliler'in yaptığı geceye, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Eski Devlet Bakanı Işın Çelebi, Türkiye Gazetesi köşe yazarı Fevzi Kahraman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Rasim Akpınar, Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, Bornova Eski Belediye Başkanı Cengiz Bulut, işadamları Erdoğan Akal, Enver Taşdelen, Mustafa Altınışık, Ahmet Çağlar, Adnan Turgut, Kasım Kutlu, AK Parti Buca Belediye Meclisi Üyesi gazeteci Necati Bahçeci, DEÜ Profesörlerinden Mehmet Tosuner ile çok sayıda davetli katıldı. Eski dostları bir araya getiren Haydar İskeçeliler, konuklarıyla tek tek ilgilendi. İftar öncesi ve yemek sırasında davetliler hasret giderdi.

Eski siyasilerin bir araya geldiği yemekte güncel konular konuşulurken, neşeli sohbet ortamında geç saatlere kadar hasret gideren davetliler, önümüzdeki yıl tekrar buluşmak üzere sözleştiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Dostlar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement