Eskişehir Büyükşehir'in 70 Kişilik Uzman Destek Ekibi Hatay'a Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir'in 70 Kişilik Uzman Destek Ekibi Hatay'a Gidiyor

Eskişehir Büyükşehir\'in 70 Kişilik Uzman Destek Ekibi Hatay\'a Gidiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen iki büyük depremin ardından afet bölgesine personel, araç gereç ve ekipman desteğini sürdürüyor. Uzman personellerden oluşan 70 kişilik EBB destek ekibi, dün afet bölgesi Hatay’a hareket etti.

09.02.2023 12:57  Güncelleme: 13:05

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen iki büyük depremin ardından afet bölgesine personel, araç gereç ve ekipman desteğini sürdürüyor. Uzman personellerden oluşan 70 kişilik EBB destek ekibi, dün afet bölgesi Hatay'a hareket etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehirde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası acil durum çalışmalarına hızla başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine malzemenin yanı sıra uzman personel desteği sağlamaya da devam ediyor. Arama kurtarma faaliyetlerinde görev yapmak üzere Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'ndan 50, İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan 16, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'ndan arama kurtarma ve AFAD eğitimli gönüllü 4 antrenör olmak üzere toplam 70 personel Hatay'a doğru yola çıktı.

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen, EBB Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanları ekipleri uğurlarken, Başkan Büyükerşen afet bölgesinde geçen her dakikanın çok önemli olduğunu  belirterek, görev yapacak ekibe başarılar diledi. Eskişehirlilerin kalbinin ve duasının tüm ekiplerle birlikte olduğunu söyleyen Büyükerşen, "Yolunuz açık olsun. Çok önemli bir göreve gidiyorsunuz. Hepinize üstün başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir'in 70 Kişilik Uzman Destek Ekibi Hatay'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement