Eskişehir'de En İyi Sporcular Belirleniyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de En İyi Sporcular Belirleniyor

Eskişehir\'de En İyi Sporcular Belirleniyor

Espark Alışveriş Merkezi ve Final Dergisi Derhanelerinin ortaklaşa düzenlediği '2012 Yılı Sporda En İyiler' oylamasının adayları belirlendi.

22.12.2012 11:47  Güncelleme: 11:46

Espark Alışveriş Merkezi ve Final Dergisi Derhanelerinin ortaklaşa düzenlediği '2012 Yılı Sporda En İyiler' oylamasının adayları belirlendi.

2012 Yılı Sporda En İyiler oylaması 22 - 31 Aralık tarihleri arasında Anemon Otel'de yapılan toplantıda vatandaşların oyları ile belirlenerek 2 Ocak tarihinde sonuçlanacak. Yılın profesyonel futbolcusu Alper Potuk, Diego Angelo de Olivera, Diomansy Mehdi Moustapha Kamara, Erkan Zengin, Leonardo de Deus Santos (Dede) ve Necati Ateş, yılın sporcus atletizm dalında Gamze Bulut, kick boks dalında Seda Duygu Aygün, bilek güreşi dalında Arzu Dönmez, halterde Aslıhan Ceyhan, tekvando dalında Hatice Kübra Yangın ve Futbol dalında Turgay Çelik, yılın engelli sporcusu masa tenisi branşında Neslihan Kavas, judo branşında Gülhan Kılıç, bilek güreşi branşında Murat Cırık ve Bircan Özkamanova, badminton branşında Mehmet Barış Ünal ve basketbol branşında Volkan Kış aday gösterildi.

Ayrıca spora katkılarından dolayı Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya, Eskişehirspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal'a, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'ye ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a özel teşekkür edilmesi kararı alındı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de En İyi Sporcular Belirleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement