Gaziantepspor'da Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor'da Orduspor Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor\'da Orduspor Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

12.03.2013 14:26

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. Antrenmanın ana bölümünde istasyon çalışması yapıldı. Sakatlığı süren Bekir Ozan Has takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Gaziantepspor Kaptanı Serdar Kurtuluş, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Bu süreçte taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Kurtuluş, "Gaziantepspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bu süreçte de taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Sanica Boru Elazığspor maçını seyrettiğini ve tribünlerin tıklım tıklım olduğunu gördüğünü vurgulayan Kurtuluş, şunları kaydetti:

"Sanica Boru Elazığspor da düşme potasında ama taraftarların büyük desteği var. Taraftar ateşleyici güce sahip. Biz de bu konuda taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Şu an birlik beraberlik zamanı. Eğer bunu yaparsak asıl hedefimize ulaşırız. Alacağımız galibiyetlerle üst sıraları zorlarız ama ilk hedefimiz ligde kalmak."

Muhabir: Adem Yılmaz/ Ahmet Caner Baysal

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor'da Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement