Gemerek AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gemerek AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gemerek AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gemerek AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından periyodik olarak düzenlenen ilçe danışma ve istişare toplantılarının mayıs toplantısı yapıldı.

29.05.2013 13:49  Güncelleme: 14:09

Gemerek AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından periyodik olarak düzenlenen ilçe danışma ve istişare toplantılarının Mayıs ayı toplantısı yapıldı.

Gemerek Ak Parti İlçe Başkanı Av. Teoman Öztoprak başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlusu ve İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç, Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya ve AK Parti İlçe Teşkilatı katıldı. Toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilirken yerel yönetim uygulamaları, yerel seçim süreci ve Gemerek ilçesi hakkında istişareler ve değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Teoman Öztoprak; "İstişare toplantılarının yöremiz için verimli sonuçlar doğurduğunu düşünmekteyim. Teşkilatımız olarak düzenli bir şekilde toplantılarımızı yaparak memleketimiz için hayırlı olan ne varsa yapmak için mücadele ediyoruz. Katılımlarından dolayı tüm parti teşkilatımıza ve Zeki Tunç beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement