Gerede'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Gerede'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Gerede\'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son sürat devam ederken, sokaklar yeni görünümüyle beğeni kazandı.

30.10.2013 15:24

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son sürat devam ederken, sokaklar yeni görünümüyle beğeni kazandı.

Gerede Belediyesi geçen yıl başladığı sıcak asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ana caddelerin bitirilerek hizmete açılması sonrasında ekipler program dahilinde yürüttüğü çalışmalarına Dayıoğlu Mahallesi ve Yeni Mahallede devam etti. Ağırlıklı olarak doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan bozulmalar sebebiyle Dayıoğlu Mahallesinde birkaç gündür devam eden asfalt kazıma çalışmaları sonrasında sıcak asfalt çalışmaları başladı. Diğer yandan Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi'nde de asfalt kazıma işlemine start verildi. İşlemlerin bitmesiyle birlikte Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi, Eyüp Sultan Caddesi, Fatih Sultan Mehmet, Nalbant ve 100. Yıl Caddeleri, Demirciler Mahallesi Baki Çevikoğlu Caddeleri de sıcak asfalt yapılacak.

Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler veren Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Yaz mevsiminden kalan bu güzel havalarda asfaltlama çalışmalarını bitirmek istiyoruz. Birçok mahallemizde çalışmalar bitti. Bir kaç gün içerisinde de Yeni Mahallede sıcak asfalt çalışmalarımız başlayacak ve hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Doğalgaz gibi önemli bir nimetin külfetinden kaynaklanan çalışmaların da tamamlanması vatandaşlara çifte memnuniyet yaşattı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gerede'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement