Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneleyecek - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneleyecek

Gkv\'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneleyecek

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri geleneksel İngilizce gösterileri etkinlikleri kapsamında bu yıl Oliver Twist Müzikalini sahnelemeye hazırlanıyor.

24.05.2015 14:31

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri geleneksel İngilizce gösterileri etkinlikleri kapsamında bu yıl Oliver Twist Müzikalini sahnelemeye hazırlanıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bir Türkçe birde İngilizce müzikali sahneye taşıyan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri bu yıl Oliver Twist Müzikalini seçti. Konusunu İngiltere'de bir yetimhanede yetişen Oliver Twist'in açlıkla, acılarla ve korkuyla geçen hayatından alan müzikal Acaba Oliver'in kötü talihi onu bir hırsız mı yapacak, yoksa güneş bir gün onun da üstüne doğacak mı? Sorularının yanıtını arayacak. GKV Özel Liseleri İngilizce öğretmenleri Hakan Alnıaçık ve Bilge Didem Korkmaz yönetmenliğinde sahneye hazırlanan müzikalin koreografisi Meltem Seçilir, müzik direktörlüğünü Derya Ayaz Özbağ, Ömer Cengiz ve Muhammed Ali Erdemir yaparken, ışık yönetmenliklerini Özlem Orcan ve Berkay Tahtacı. Set yönetmenliklerini Şeyma Aslantaş, Hayal Bazoğlu ve Ahmet Öz, Ses Yönetmenliklerini Mustafa Özbal ve Mehmet Keçe, Kostüm tasarım sorumluluğunu Bengü Özdede, Lojistik destek ise Kadir Taşçılar tarafından sağlandı. 35 öğrencinin rol aldığı müzikal 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 20.00'de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde halka açık olarak sahnelenecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement