Gökçeada Başbakanı Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Gökçeada Başbakanı Bekliyor

Gökçeada Başbakanı Bekliyor

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı, son 50 yılda Gökçeada’ya iki sefer üst üste ilk gelen Başbakan unvanını alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Gökçeada’ya beklediklerini söyledi.

04.03.2014 14:01

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı, son 50 yılda Gökçeada'ya iki sefer üst üste ilk gelen Başbakan unvanını alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Gökçeada'ya beklediklerini söyledi.

Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı, "Başbakanımızı Gökçeada'ya bekliyoruz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Başbakanımıza büyük destek var. Bizde en batıda yaşayan vatandaşları olarak Gökçeada meydanında onu karşılamak ve moral vermek istiyoruz. Belki kalabalığımız diğer yerlere oranla daha az ama çok anlamlıdır. Geçen sefer adamıza gelen Başbakanımız halka hitap ederken 'adada bu kadar kişi var mı?' demişti. Şimdi o kalabalığın en az iki katını çıkaracağız. Başbakanımızın adaya gelmesiyle beraber pek çok sorunumuz çözülmüştü. Şimdi onu en batıdan desteklemek için davet ediyoruz. Umuyoruz ki kendisi, Bakanları ve Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir adamıza gelir ve büyük coşkuya şahit olurlar. Aynı zamanda Gökçeada SKM başkanı olarak bu coşkuyu garanti ediyorum. Müjdeli haberi bekliyoruz" dedi. Aylı, bu konuda Kutlu, Daniş ve Kaşdemir'den destek beklediklerini de söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçeada Başbakanı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement