Gölbaşı Metem'den Başkan Özdemir'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Metem'den Başkan Özdemir'e Plaket

Gölbaşı Metem\'den Başkan Özdemir\'e Plaket

Gölbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e okula yaptığı hizmetler için plaket verdi.
Başkan Özdemir'i ziyarete Okul Müdürü Mehmet Künkül ile okul öğretmenlerinden Fikret Aslan, Hidayet Ağlamaz ve Serdar...

20.11.2013 13:12

Gölbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e okula yaptığı hizmetler için plaket verdi.

Başkan Özdemir'i ziyarete Okul Müdürü Mehmet Künkül ile okul öğretmenlerinden Fikret Aslan, Hidayet Ağlamaz ve Serdar Vuruşkan katıldı.

Ziyarette konuşan Gölbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi Müdürü Mehmet Künkül, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in okullarına her konuda destek verdiğini ve sorunların çözümü için daima özverili bir yaklaşım sergilediğini söyledi.

Misafirlerini makamında konuk eden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

Başkan Özdemir, "Öğrenciler bizim geleceğimize yön verecek olan yeni nesillerimizdir. Belediyemizin imkanları dahilinde okullarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü eğitim bizim için çok önemli. Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Künkül, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e teşekkür plaketi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Metem'den Başkan Özdemir'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement