Golün Kral ve Kraliçeleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Golün Kral ve Kraliçeleri Sahiplerini Buldu

Golün Kral ve Kraliçeleri Sahiplerini Buldu

Bursa'da Kent Gazetesi tarafından 2012 yılında başarıyı yakalamış sporcular ödüllendirildi.

14.04.2013 11:05

Bursa'da Kent Gazetesi tarafından 2012 yılında başarıyı yakalamış sporcular ödüllendirildi.

Kent Gazetesi tarafından düzenlenen 'Golün Kral ve Kraliçeleri Ödül Töreni' Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 2012 yılında 8 branşta başarılı olmuş sporculara ödülleri verildi. Kent Gazetesi'nin bu yıl için de düzenlediği ikinci organizasyon da il temsilcileri, KKTC ve destek verenler ile birlikte 84 kupa plaket ve tabak ödülleri ile her katılımcıya sertifika dağıtıldı. Program hakkında bilgi veren Kent Gazetesi Genel Müdürü Arzu Kutlucan Erol, "Top kaleye girdiğinde gol olduğu için adını gol koyduk. Bursa'da kimse spora ve sporculara destek vermiyordu. Biz gençlere destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bundan bir kaç ay önce birincisini yapmıştık. Bu tür organizasyonları ilerletmek istiyoruz. Biz sporcuların yanındayız" dedi.

Kent Gazetesi Spor Koordinatörü Talih Yılmaz ise, "Sporculara destek olmayı amaçlıyoruz. Bu başarılı sporcuları il temsilcileri seçiyor. Bizlere yılın sporcularını bildirdiler. Bizde bu sporculara ödüllerini vereceğiz" diye konuştu.

Ödül törenine AK Parti Bursa Milletvekilleri Bedrettin Yıldırım ile Hüseyin Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Golün Kral ve Kraliçeleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement