Gönen'de Uluslar Arası Proje Eğitimi Romanya Hareketliliği - Son Dakika
Yerel

Gönen'de Uluslar Arası Proje Eğitimi Romanya Hareketliliği

Gönen\'de Uluslar Arası Proje Eğitimi Romanya Hareketliliği

Balıkesir’in Gönen Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, 2013-2015 Leonardo Da Vinci Ortaklık Projesi kapsamındaki projenin beşinci hareketliliği, Oredea Romanya’da gerçekleşmiştir.

30.04.2015 15:19

Balıkesir'in Gönen Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, 2013-2015 Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi kapsamındaki projenin beşinci hareketliliği, Oredea Romanya'da gerçekleşmiştir.

Finlandiya ve İzmir ortaklarının da katılımıyla devam eden Romanya durağında ev sahipliğini, proje koordinatörü Colegiul Economic Partenie Cosma, Oradea okulu adına Ramona Breazdau yaptı. Öğrenciler, şirket kurulumu için gerekli tüm dokümanları sağladı. Kurulan altı şirket, atölye çalışmaları yaparak şirket stantları oluşturdu ve sunumlarını gerçekleştirdi. Projenin katılımcılar için kazanımları oluşturuldu ve iyi uygulama kılavuzu için gerekli dokümanlar toplandı. Finlandiya, Gönen ve İzmir'den sonra Romanya hareketliliğiyle, projenin başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen yetkililer, "20-25 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılan bu hareketliliğe, İngilizce öğretmenleri İlker Eren ve Şenol Gülünay ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri İlknur Aydıroğlu ve Ahmet Akkaya katıldı. Gönenli öğrenciler Romanyalı ailelerin yanında kalarak Romanya kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de Uluslar Arası Proje Eğitimi Romanya Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement