Gümüşhane Belediyesi 4 Yılda 20 Yeni Araç Aldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediyesi 4 Yılda 20 Yeni Araç Aldı

Gümüşhane Belediyesi 4 Yılda 20 Yeni Araç Aldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 2009-2013 yılları arasında Belediye özgelirleri, bağış, hibe ve kredi yoluyla 20 makineyi araç parkına kattıklarını söyledi.

21.03.2013 13:01

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 2009-2013 yılları arasında Belediye özgelirleri, bağış, hibe ve kredi yoluyla 20 makineyi araç parkına kattıklarını söyledi.

Yeni araçlarla birlikte araç parkının 55'e yükseldiğini belirten Başkan Canlı, itfaiye merkezinde düzenlenen törende hem araçların tanıtımını yaptı hem de direksiyonlarına geçti. Araçların şehir merkezinde attığı turun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canlı, araçların temini noktasında öncelikle Belediye Meclisine, personeline ve devletin tüm kademelerine teşekkür etti.

Son alınan 20 aracın temininde teşvikten faydalanılarak 600 bin liralık kdv muafiyetinden faydalandıklarını ifade eden Başkan Canlı, araçların toplam 3 milyon 371 bin 511 liraya mal olduğunu söyledi.

Araçlar içerisinde en önemlilerinin kanalizasyonların temizliğini yapabilecekleri gelişmiş vidanjör olduğunu dile getiren Başkan Canlı, ayrıca aldıkları yeni otobüslerle artan öğrenci sayısına paralel ulaşımda rahatlığı sağlayacaklarını ve kış mevsiminde kullanılmak üzere otomatik tuzlama kamyonlarının da alındığını kaydetti.

Gümüşhane Belediyesi olarak hizmetlerimizi yaparken altyapı hizmetlerini ve halkın temel hizmetlerini yürütmek için değişik iş makinelerine ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Canlı, "Özellikle 2009-2013 yılları arasında ihtiyaçlarımızı karşılamak amacıyla toplam 20 adet araç aldık. Bunların birisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edildi, birisi de Skoda Auto Türkiye temsilcisi hemşehrimiz tarafından hibe edildi. Ben hem Ahmet Yüce'ye hem de Bakanlığımızın yetkililerine teşekkür ediyoruz. İlerleyen süreçte halkın temel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kazasız, halkın menfaati konusunda kullanılması en büyük arzumuz ve dileğimiz. Gelinen noktada bölgenin belki de en çok iş makinesine sahip olan Belediyesi konumu haline geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Törene Başkan Canlı'nın yanısıra Başkan Yardımcıları Bilal Özdener, Şevki Aşkın, Belediye Meclisi üyeleri, Belediye şube müdürleri ve personeli katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediyesi 4 Yılda 20 Yeni Araç Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement