Hacı Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı - Son Dakika
Yerel

Hacı Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı

Hacı Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı

Hafta sonu gerçekleşen Türkiye Enduro Şampiyonası 7 Eylül Cumartesi günü Urla Meydanı'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Urla Belediye Başkanı M.Selçuk Karaosmanoğlu'nun verdiği start ile başladı.

10.09.2013 10:44

Hafta sonu gerçekleşen Türkiye Enduro Şampiyonası 7 Eylül Cumartesi günü Urla Meydanı'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun verdiği start ile başladı.

Pazar günü Titus Feronia Doğa ve Motor Sporları Tesisi'nin zorlu parkurunda yapılan yarış heyecanlı ve coşkulu görüntülere sahne oldu. Bodrumlu motosikletçi Mustafa Özkeskin kendi klasmanında birincilik kupasını kazandı.

Bodrumlu sporcu Mustafa Özkeskin bu yarıştan aldığı puanlarla Türkiye Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşırken, "Oldukça zorlu bir parkurdu, yaptığım zamanlarla birinciliği elde ettim. Amacım bir sonraki yarışta şampiyonluğumu ilan etmek. Bu spora destek verenlere ve sponsorum Cas Cas'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmada E1A sınıfında Mustafa Özkeskin birinci, Ersoy Uzun ikinci ve Gökhan Keskin üçüncü oldu. E1B sınıfında Görkem Yapracık birinci olurken, Bülent Öztürk ikinciliği aldı. E2A sınıfında Kunter Kuşçu birinci, Sinan Memnun ikinci ve İbrahim Ercansungur üçüncü oldu. E2B sınıfında İslam Yıldız birinci olurken, Mehmet Sağlam ikinci ve Murat Erşahin üçüncülüğü kazandı. E3A sınıfında yarışı Serkan Özdemir birinci, Kozlu ikinci ve Sıtkı Tuğcu da üçüncü olarak tamamladı. E3B sınıfında Bayram Dinç birinci, Süleyman Aydın ikinci ve Nedim Tulu üçüncü oldu. EH sınıfında Osman Bulut birinci, İsmail Cem Tunç ikinci ve Tolga Orhan üçüncü oldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacı Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement