Hacivat- Karagöz'e Çocuklardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Hacivat- Karagöz'e Çocuklardan Yoğun İlgi

Hacivat- Karagöz\'e Çocuklardan Yoğun İlgi

Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği tarafından düzenlenen Karagöz-Hacivat oyunu ile çocuklar mutlu oldu.

30.09.2013 14:33

Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği tarafından düzenlenen Karagöz-Hacivat oyunu ile çocuklar mutlu oldu.

Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği organizesinde Halk Eğitim Merkezi salonunda Hacivat-Karagöz oyunu sahnelendi. Nareke Karagöz Tiyatro grubundan Hüseyin Dilan ve Öney Olcaytu tarafından oynanan Hacivat- Karagöz oyunu çocukları gülmekten kırdı geçirdi.

Hacivat-Karagöz oyununu seyreden Çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini belirterek, "Bu gösteri bizi yıllar öncesine götürdü, çok güzel nostalji yaşadıklarını" dile getirdiler. Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği Başkanı Burak Taştan, talebin bu kadar çok oluşu bizi çok mutlu etmiştir. Nareke Karagöz tiyatrosuna göstermiş oldukları fedakarlıktan ve samimiyet den dolayı teşekkürü borç biliriz." dedi.

Sanatçılar Hüseyin Dilan ve Öney Olcaytu, Ardahan'a geldikleri için çok mutlu olduklarını ve buna vesile olan Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'ne teşekkür ettiklerini dile getirdiler. İlerleyen zamanlarda tekrar Ardahan'a gelmek istediklerini ve özellikle "köy okullarında" Karagöz gösterileri düzenlemek istediklerini söylediler. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacivat- Karagöz'e Çocuklardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement